top of page

Der Campingplatz

De camping is dit jaar (2024) geopend van 29 maart tot 1 oktober. Het is een kleinschalige camping die uit 60 plaatsen bestaat, waarvan de helft vaste staanplaats is.

De camping ligt aan de rivier de 'Sûre'. Tijdens de zomer is dit een ondiepe rivier, een speelparadijs voor kinderen en een heerlijke verfrissing voor iedereen.

 

Het sanitair gebouw bestaat uit twee delen met ieder twee douches en twee cabines met wastafels. Er is een koelkast voor algemeen gebruik , vooral voor degenen die kamperen met een kleine tent.

Wassen en drogen kan worden gedaan bij de receptie.

Op de camping kun je dagelijks door ons vers gebakken broodjes bestellen.

 

In een deel van de boerderij is een recreatieruimte gerealiseerd genaamd de "Herberg". Binnen bevindt zich een bar waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd, zoals een bingo-avond, karaoke, disco of een playbackshow. Een pool tafel en een dartbord mogen natuurlijk niet ontbreken in een bar en er liggen puzzels en spelletjes voor kinderen.

In de bar hangt een beamer dus in geval van slecht weer kan er een film worden gekeken. Verder is er een kleine bibliotheek waar men boeken kan lenen en uitwisselen. Natuurlijk kunnen de drankjes ook buiten op het terras worden genuttigd waar een gezellige en sfeervolle vuurkorf op u staat te wachten.

 

 Naast het terras is er nog een recreatiegebied waar een tafeltennis- en voetbaltafel staan.  Op de camping bevinden zich verschillende speeltuintjes en een grote trampoline.

Bijna elke avond brandt er een gezellig vuur in de grote kampvuur cirkel waar iedereen lekker van mag genieten.

 

Alle huisdieren zijn welkom, honden moeten wel aan de lijn worden gehouden.

 

WiFi is gratis en beschikbaar in de buurt van de receptie.

Die Rezeption befindet sich im weißen Bauernhof.

Der Reiskocher (Indonesischer Foodtruck) kommt jeden Montag und Donnerstag zum Campingplatz.

Man kann jeden Morgen Frühstück erhalten an der Rezeption.

Die Rezeption ist von 9h00 bis 20h00 geöffnet.

bottom of page